Melbārža četrinieks pēc pirmā brauciena Vinterbergā dala otro vietu

© sportacentrs.com

Šodien PK bobslejā Vinterbergas trasē mūsu ekipāža ar Oskaru Melbārdi, Helviju Lūsi, Arvi Vilkasti un Jāni Strengu pēc pirmā brauciena ieņem dalīto otro vietu, tikai par 0,01 sekundi atpaliekot no līdera Zubkova. Edgara Maskalāna četrinieks šobrīd 13. pozīcijā.

Edgara Maskalāna ekipāžai izloze pirmajā braucienā bija lēmusi trešo starta numuru. Startā mūsu četriniekam 5,24 sekundes, vēl trases augšā Maskalāns bija priekšā tā brīža līderim Springam, tomēr, lai arī tika izbraukts bez lielām kļūdām, finišā lēnākais laiks no pirmajiem trim. Līdzīgi kā vakar, arī šoreiz vēlāk braukušajiem ledus slīdēja ātrāk, līdz ar to, tās vadošās ekipāžas, kas brauca aiz Maskalāna četrinieka, uzrādīja labākus laikus – beigās pēc pirmā brauciena 13. vieta.

Savukārt otrs mūsu četrinieks ar pilotu Oskaru Melbārdi startēja devītais. Tika uzrādīts pārliecinoši labākais starts (5,11) un arī trase tika izbraukta veiksmīgi. Pēdējā starpfinišā Melbārža četrinieks vēl bija pirmais, tomēr beigās uzrādīja vienu sekundes simtdaļu sliktāku rezultātu nekā līderim Zubkovam – dalīta otrā vieta ar Floršucu. Uzreiz pēc tam braukušais Kasjanovs ir Maskalāna un Floršuca tuvākais sekotājs, atpaliekot trīs simtdaļas.

Svarīgākais