Šiciem Siguldā jāsamierinās ar piekto vietu, uzvar austrieši

Pasaules kausa posmā kamaniņu sportā, kas risinās Siguldas trasē šodien paredzētas divnieku un vīriešu sacensības. Divnieku sacensības jau noslēgušās un Latvijas labākajai ekipāžai brāļiem Andrim un Jurim Šiciem mājas trasē nācies samierināties ar piekto vietu. Uzvaru posmā, ar jaunu trases rekordu, svinēja austriešu brāļi Lingeri.

Andris un Juris Šici pirmajā braucienā trasē devās vien 15. un finišā uzrādīja trešo ātrāko laiku, no līderiem brāļiem Lingeriem (Austrija) atpaliekot par 0,16 sekundēm. No otrās vietas ieguvējiem vāciešiem Egerta Benekena latvieši atpalika vien par mata tiesu - 0,002 sekundēm.

Diemžēl otrais brauciens latviešiem nebija tik veiksmīgs un divu braucienu summā nācās samierināties ar piekto vietu. Sacensību uzvarētājiem austriešiem Lingeriem mūsu duets zaudēja 0.576 sekundes. Sudraba godalgas izcīnīja Oberštols / Grūbers (Itālija), bronzas - vācieši Egerts un Benekens.

Labāko sešiniekā iebrauca arī Oskara Gudramoviča/Pētera Kalniņa ekipāža, bet Andrejs Bērze/Uldis Logins ieņēma 16. vietu.