Vankūverā četriem Latvijas izlases hokejistiem veiktas dopinga pārbaudes

© Portāls Sportacentrs.com

Pēc Latvijas hokeja izlases pirmā treniņa Vankūveras olimpisko spēļu norises vietā četri mūsu vīri aicināti uz dopinga pārbaudēm. Rezultāti būšot pēc 24 stundām.

Vakar pēc treniņa uz dopinga kontroli tika uzaicināti četri Latvijas izlases hokejisti - Lauris Darziņš, kurš tikai pirms pāris stundām bija pievienojies Latvijas izlasei Vankūverā pēc dēla piedzimšanas, Mārtiņš Cipulis, Herberts Vasiļjevs un Rodrigo Laviņš. Dopinga analīžu rezultāti būšot pēc 24 stundām, bet Latvijas izlases ārsts Jānis Kvēps ir pārliecināts – viss būšot kārtībā!

Pievakarē Latvijas izlases hokejistiem pirmo reizi bija iespēja apskatīt Vankūveru naksnīgajās gaismās – tika noorganizēta neliela ekskursija.

Vēl viens interesants fakts - 21. februārī Oļegs Znaroks ir uzaicināts filmēties IIHF veidotajā filmā par antidopinga aktivitātēm. Bez Latvijas izlases trenera tajā piedalīsies ari Aleksandrs Ovečkins, Vladislavs Tretjaks, Jans Filcs, Jaromirs Jāgrs, Sidnijs Krosbijs, Veins Greckis, Uve Krups, Renē Fāzels un citi.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais