Martins Dukurs Pasaules kausa posmā ieņem trešo vietu

Tā kā pirmā brauciena rezultāti piektdien notikušajā Pasaules kausa septītajā posmā Skeletonā Sanktmoricā tika anulēti, vērā ņēma tikai otrā brauciena rezultātus, kas vēstīja - latvietis Martins Dukurs ieņem trešo vietu, bet Tomasam Dukuram 11. pozīcija.

Pimajā braucienā Martins uzrādīja teicamu starta laiku (5,05 sekundes), bet finišā otro labāko rezultātu. Tikmēr Tomass ierindojās astotajā vietā. Tomēr sacensību rīkotāji nolēma anulēt pirmā brauciena rezultātus, un līdz ar to bija skaidrs, ka uzvarētājs tiks noskaidrots tikai vienā braucienā. Otro (pirmo) braucienu Martins uzsāka vēl labāk vēl labāk (5,01), bet trasē nebija tik ātrs kā amerikānis Bermontas un brits Bromlijs, līdz ar to ieņēma trešo vietu.

Arī Tomasam izdevās par piecām simtdaļām uzlabot savu pirmā starta laiku (5,15), taču finišā no līdera Bromlija šķīra jau vairāk nekā pussekunde, līdz ar to vecākajam brālim Dukuram 11. vieta Sanktmoricā. Uzvarēja amerikānis Eriks Bermontas, bet Lielbritānijas sportists Kristians Bromlijs ierindojās otrajā vietā, no uzvarētāja atpaliekot par septiņām sekundes simtdaļām.

Tuvākais Martina sekotājs Pasaules kausa kopvērtējumā vācietis Franks Rommels aizvadīja pagalam neveiksmīgu braucienu, uzvarētājam zaudējot 1,29 sekundes un paliekot ārpus labāko divdesmitnieka.