Martins Dukurs līderis pēc pirmā brauciena, Tomass septītais

Pasaules kausa (PK) sestā posma sacensībās skeletonā, kas šodien sākās Kēnigzes trasē Vācijā, pirmajā braucienā labāko laiku uzrādīja Latvijas skeletonists Martins Dukurs. Viņa brālis Tomass pēc pirmā brauciena ieņem septīto vietu.

Jau pirms Kēnigzes posma aizvadītie treniņbraucieni liecināja, ka šī trase brāļiem Martinam un Tomasam Dukuriem ir parocīga un tās līkumos viņi jūtas labi. Pirmajā braucienā brāļi (īpaši Martins) to apliecināja vēlreiz.

Martins Dukurs pirmo braucienu veica 47,74 sekundēs un pirms otrā brauciena ir līderis, par mata tiesu (0,05 sekundes) apsteidzot mājinieku Sandro Štilicki. Trešo pozīciju pēc pirmā brauciena ieņem cits vācietis Franks Rommels (PK kopvērtējuma vicelīderis).

Tomass Dukurs pirmo braucienu veica 48,16 sekundēs, kas viņam deva septīto vietu. No brāļa Tomass atpaliek par 0,42 sekundēm.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais