99%, ka Šūmahers atgriežas F-1

Gandrīz visi lielākie vācu laikraksti un arī citi ietekmīgi izdevumi raksta, ka septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers nolēmis atgriezties F-1. Sportists noslēdzis viena gada līgumu ar ''Mercedes GP''.

Pirmo reizi plašāka sabiedrība par iespējamo Šūmahera atgriešanos uzzināja gandrīz pirms mēneša – 19.novembrī. Kopš tā laika gandrīz katru dienu bija dzirdamas runas par septiņkārtējo pasaules čempionu. Ļoti daudzi uzskatīja, ka, ja Šūmahers atgrieztos, tad viņš spētu būt tikpat ātrs pirms viņš pameta F-1. Taču daudzi bija pret Šūmahera atgriešanos, jo uzskatīja, ka vācietis nespēs būt tikpat ātrs, cik iepriekš, un, ka tas varētu graut viņa reputāciju.

Taču vakar vakarā lielākie vācu portāli vēstīja, ka Šūmahers vakar pa dienu ar ''Mercedes GP'' noslēdzis viena gada līgumu. BBC raksta, ka gada laikā sportists pelnīs 6,2 miljonus sterliņu mārciņu. Atgādināsim, ka pirmos savus divus titulus vācietis izcīnīja kopā ar ''Benetton'' (1994.,1995.gadā), bet pārējos piecus – ar ''Ferrari''.

Nesen ''Ferrari'' prezidents Luka di Montedzemolo atzina, ka Šūmahers ir ļoti tuvu līguma parakstīšanai: ''Neesmu viņu saticis kopš pēdējā F-1 posma, taču pirms neilga laika sazvanījos ar Mihaelu un viņš teica, ka ir ļoti tuvu tam, lai viņš pievienotos ''Mercedes GP'', taču īstais Mihaels Šūmahers vienmēr man bija teicis, ka savu karjeru pabeigs ''Ferrari''.''

Jāatzīmē, ka daudzas mājas lapas, kuru vidū ir autosport.com, bbc.co.uk, motorsport.com un gandrīz visi lielākie vācu portāli raksta, raksta, ka līgums ir noslēgts, bet ne no pilota, ne no komandas vadības komentāru vēl nav.

Svarīgākais