Martins Dukurs pārliecinoši uzvar Vinterbergā

Martins Dukurs šodien izcīnīja pārliecinošu uzvaru Pasaules kausa izcīņas ceturtā posma sacensībās Vinterbergā, nostiprinoties līderpozīcijās arī kopvērtējumā. Uzreiz aiz godalgoto trijnieka arī viņa brālis Tomass.

Jau pēc pirmā brauciena Martins bija iekrājis ievērojamu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem vācieti Franku Rommelu un krievu Aleksandru Tretjakovu - vairāk nekā četras sekundes desmitdaļas. Cerības uz goda pjedestālu saglabāja arī Martina brālis Tomass, kura laiks trasē bija nieka piecas simtdaļas sliktāks nekā vicelīderim Rommelam.

Otrajā braucienā iztika bez nepatīkamiem pārsteigumiem - Martins ne tikai neļāva konkurentiem pietuvoties, bet vēlreiz uzrādīja pārliecinoši labāko rezultātu, kopvērtējumā tuvāko sekotāju apsteidzot par 0,75 sekundēm. Diemžēl, godalgoto trijnieks tomēr palika neaizsniegts Tomasam, taču šogad jau otrā ceturtā vieta noteikti ir teicams sasniegums.

Šī bija Martina Dukura jau otrā uzvara līdzšinējos četros PK posmos, un kopvērtējumā latvietis ir pārliecinošs līderis.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais