Rīt notiks "Stipro skrējiens"

Rīt sporta kompleksa 333 trasē Rīgas rajona Silapriedēs notiks "Stopro skrējiens".

Vairāk kā 500 vīru, gandrīz 150 sievu un vairāk kā 70 komandas jau ir pieteikušās skrējienam. Viņi visi gatavi mēģināt pārvarēt visus organizatoru un dabas radītos šķēršļus, iegūstot pārliecību par savām spējām, gribasspēku un izturību. Organizatori pieļauj vēl vairāk dalībnieku klātbūtni, jo pieteikumi vēl tiek pieņemti. Individuālajā konkurencē varēs pieteikties arī sacensību dienā - reģistrācijas laikā.

Trasē, kuras kopējais garums būs nedaudz vairāk kā 6 km, skrējiena dalībniekus gaidīs sešpadsmit dažādu šķēršļi. Trodeks džungļi Šanhajā, Ramirent metro līnija, Mammadaba sanatorija, Laskana siena, Krinner skeletons u.c. - dalībniekiem jābūt gataviem gan nelielai pavasara peldei, gan dubļu vannai, riepu ķīpu krāvumu, vertikālu sienu un stāvu nogāžu pārvarēšanai. Visi finišējošie sacensību dalībnieki varēs būt gandarīti, ka nokļuvuši līdz finiša līnijai. Tikai paši stiprākie un izturīgākie var cerēt uz godalgotām vietām. Katrs, kurš sasniegs finiša līniju iegūs sertifikātu par trases pieveikšanu.

Plkst. 13.00 tiks dots starts sievietēm, 13.30 - vīriešiem, bet 13.50 startēs komandas. Trase tiks slēgta ap 15.30, bet jau 16.00 plānota apbalvošana.

Svarīgākais