Juška nepabeidz "Future" turnīra spēli Krievijā

Latvijas tenisisti noslēguši startus šīs nedēļas "Future" turnīros. Krievijā 1. kārtas maču nav pabeidzis Andis Juška, kurš tādējādi nespēlēs arī dubultspēlēs. Tikmēr Ukrainā tālāk par vienu maču nav ticis Mārtiņš Podžus.

Ranga 324. vietā esošais Andis Juška pagājušajā nedēļā Maskavā sasniedza divus finālus – vienspēlēs zaudējums, bet dubultspēlēs izcīnīts tituls. Šonedēļ Latvijas otrais numurs piedalījās vēl vienā "Future 15 000" turnīrā Krievijā, taču sacensībās Joškarā Olā viss beidzās jau pirmajā kārtā.

Vienspēlēs Juška bija izlikts ar ceturto numuru un sacentās ar 21 gadu veco baltkrievu Andreju Vasiļevski (ATP 663.). Nokļūstot iedzinējos ar rezultātu 3:6, 0:2, Juška izstājās. Acīmredzot noguruma dēļ. Protams, dubultspēlēs Juška nepiedalīsies. Pāru sacensībās viņš ar Konstantīnu Kravčuku bija izlikti ar pirmo numuru. Šonedēļ ranga punktus Juška nenopelnīja.

Tāds pats liktenis arī Mārtiņam Podžus (ATP 1163.). Viņš otro nedēļu pēc kārtas spēlēja Čerkasi (Ukraina) "Future 10 000" turnīrā. Ja pagājušajā nedēļā izdevās sasniegt karjeras pirmo pusfinālu šajā līmenī, tad šoreiz zaudējums jau 1. kārtā – 3:6, 4:6 pret turnīra pirmo numuru Artjomu Smirnovu (ATP 426.)

Svarīgākais