Juška un Pavlovs iekļūst 2. kārtā

Andis Juška un Deniss Pavlovs turpina spēlēt Krievijas „Future” līmeņa turnīros un šodien vienspēlēs pārvarēja pirmo kārtu 15 000 sērijas sacensībās Maskavā. Tikmēr Tallinas ITF 10 000 turnīra pamatsacensības neizdevās sasniegt nevienai no Latvijas tenisistēm.

Latvijas otrais numurs Juška (ATP 523. vieta) atdeva tikai piecus geimus mājiniekam Fjodoram Červjakovam (1423.) - 6:1, 6:4. Nākamajā kārtā Juška tiksies ar Baltkrievijas otro numuru Sergeju Betovu, kurš jaunākajā rangā ieņem 472. vietu, bet Maskavā izlikts ar 7. numuru.

Tikmēr Deniss Pavlovs (682.) ar 6:3, 6:4 apspēlēja krievu Aslanu Karacevu (1397.). Pavlova nākamais pretinieks būs serbs Nikola Čačics, kurš rangā ieņem 432. vietu, bet Maskavā izsēts ar 5. numuru.

Kā ierasts, abi Latvijas tenisisti kopā spēlē arī dubultspēles. Ja vienspēlēs neviens no mūsējiem nav izlikto statusā, tad pāru sacensībās Juškam ar Pavlovu pirmā dueta gods. Abi vakar jau pārvarēja 1. kārtu, divos setos ar 6:3, 6:3 pieveicot Krievijas tenisistus Mihailu Jevtimejevu un Georgiju Šaškanovu.

2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā pretiniekus būs vēl viens mājinieku duets Andrejs Kumancovs un Andrejs Levīns.

Svarīgākais