Ernests Gulbis ATP „World Tour 250” pirmās kārtas mačā tiksies ar francūzi Adrianu Manarino

Latviešu labākais tenisists Ernests Gulbis jaunnedēļ notiekošajā Londonas ATP „World Tour 250” sērijas turnīra pirmās kārtas mačā tiksies ar francūzi Adrianu Manarino, bet mūsu labākā tenisistes Anastasijas Sevastovas pirmā pretiniece WTA „International” sērijas turnīrā Kopenhāgenā būs rumāniete Simona Halepa.

Ernests Gulbis ATP rangā noslīdējis uz 83. vietu, bet Manarino tajā ieņem 53. vietu, kas ir Francijas pārstāvja augstākā vieta rangā visas viņa karjeras laikā. Gulbis un Manarino savstarpējās spēles līdz šim nav aizvadījuši.

Anastasija Sevastova, kura turnīrā Kopenhāgenā izlikta ar sesto numuru, WTA rangā šobrīd ieņem 53. vietu, bet viņas pretiniece turnīra pirmajā kārtā atrodas par 14 vietām zemāk – 67. vietā. Abas tenisistes iepriekš savā starpā tikušās divas reizes un abos gadījumos uzvarējusi Sevastova.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais