Sevastova slimības dēļ nespēlēs Oklendā un Hobartā

Latvijas tenisa līdere Anastasija Sevastova tomēr nespēlēs Oklendas WTA turnīrā. Mūsu sportiste atsaukusi dalību gan no šīm sacensībām, gan nākamās nedēļas turnīra Hobartā slimības (bronhīts) dēļ.

Šodien sākās Oklendas (Jaunzēlande) WTA pamatturnīra cīņas. Tajā bija plānojusi spēlēt arī liepājniece Anastasija Sevastova (WTA 45.), kura turnīrā bija izlikta ar 5.numuru, tomēr šodien organizatoru publicētā informācija vēstīja par to, ka Anastasija atteikusies no dalības turnīrā. Par iemeslu tika minēta "krūšukurvja infekcija".

Kā portālam Sportacentrs.com atzina pati sportiste, tad minētā infekcija ir bronhīts (paaugstināta temperatūra un klepus). Šobrīd esot jālieto antibiotikas, tāpēc Latvijas tenisa līdere nolēmusi lieki neriskēt un atsaukusi dalību gan no sī turnīra, gan jaunnedēļas sacensībām Hobartā (Austrālija). Paralēli ārstēšanās procesam gan notiks gatavošanās startam "Australian Open", kurā liepājniecei garantēta vieta pamatturnīrā.

Sevastovas vietā pret itālieti Rominu Oprandi spēlēs spāniete Karla Suaresa Navarro, bet Navarro vietā pret krievieti Mariju Šarapovu jau šodien paspēja uzspēlēt laimīgā zaudētāja - itāliete Alberta Brianti. Laime gan nebija ilga – pārliecinoša uzvara Šarapovai.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais