Gulbja pirmais pretinieks Vašingtonā būs ukrainis Marčenko

Aizvadītajā naktī aizvadītas vairākas Vašingtonas ATP Tour 500 sērijas turnīra pirmās kārtas spēles, un noskaidrots Ernesta Gulbja pretinieks turnīra 2.kārtā. Tas būs 22 gadus vecais ukrainis Iļja Marčenko (ATP 73.), kurš trijos setos uzveica vācieti Raineru Šutleru – 6:4, 3:6, 6:4.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka ASV pilsētā Vašingtonā notiekošo ATP Tour 500 sērijas turnīru ”Legg Mason Tennis Classic” Latvijas tenisistam Ernestam Gulbis būs jāsāk tikai no 2.kārtas – viņš sacensībās ir izlikts ar 9. numuru. Aizvadītajā naktī tika noskaidrots Gulbja pretinieks – savstarpējo cīņu aizvadīja vācietis Rainers Šutlers (ATP 77.) un ukrainis Iļja Marčenko (ATP 73.). Lai gan bukmeikeru prognozēs favorīta loma tika atvēlēta 34 gadus vecajam Šutleram, tomēr trijos setos veiksmīgāks izrādījās Marčenko – 6:4, 3:6, 6:4. Spēlē Marčenko izmantoja 4 no 13 breikbumbām, kamēr Šutlers 3 no 5.

Šīs sezonas labākie ukraiņa sasniegumi ir divu ATP turnīru ceturtdaļfinālu sasniegšana (Marseļā un Īstbornā), bet pirms nedēļas Losandželosā viņš ar 3:6, 2: 6piekāpās DĀR tenisistam Kevinam Andersonam. Pret šo Ukrainas sportistu Gulbis līdz šim nav spēlējis. Mačs starp abiem tenisistiem gaidāms tikai trešdien – šodien Vašingtonā izspēlēs atlikušās četras pirmās kārtas cīņas, kā arī pusi no otrās kārtas cīņām.

Jāpiemin, ka pretēji gaidītajam Gulbis kopā ar krievu Dmitriju Tursunovu tomēr nespēlēs Vašingtonas dubultspēļu turnīrā.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais