ATP rangā pirms Vimbldonas maz izmaiņu

Publicēts jaunākais ATP rangs, bet izmaiņas vadošo tenisistu vidū nav notikušas – pirmie 36 sportisti nav mainījuši savas pozīcijas, tostarp arī latvietis Ernests Gulbis palicis turpat, kur bija pirms nedēļas (29. vieta).

Aizvadītajā nedēļā ATP tūrē notika divi turnīri – Īstbornā un Hertogenbošā. Par uzvarētājiem tajos kļuva francūzis Mikels Lodrā un ukrainis Sergijs Stahovskism kas arī viņiem ļāva uzlabot reitinga vietas – Lodrā no 46. vietas pakāpās uz 37., bet Stahovskis no 71. uz 47. Vadošo 37 tenisistu vidū izmaiņas nenotika – arī Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis savu vietu saglabāja.

Izmaiņas pavisam noteikti gaidāmas nākamajā rangā, kas tiks publicēts pēc divām nedēļām. Tad tenisisti saņems Vimbldonā sapelnītos punktus, bet pavisam droši var teikt, ka ranga līderis pēc Vimbldonas nemainīsies – pērn Rafaels Nadals zālāja kortos nespēlēja un šogad punktu summu var tikai papildināt.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais