Gulbis atsauc dalību no Vimbldonas turnīra

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šī gada Vimbldonas „Grand Slam” turnīrā tomēr nespēlēs. Lai arī atveseļošanās process pēc „French Open” laikā gūtā savainojuma norit labi, tomēr nolemts neriskēt un šī gada nozīmīgāko zālāja turnīru izlaist.

Atgādinām, ka šī gada „French Open” 1. kārtas mača laikā Latvijas tenisa līderis Ernests Gulbis guva savainojumu, kas izrādījās gana nopietns - labās kājas augšstilba aizmugurējā muskuļa plīsums. No Parīzes Ernests devās uz Spāniju, kur fizioterapeitu uzraudzībā centās izārstēt savainojumu. Šīs nedēļas sākumā Gulbis devās uz Londonu, tomēr par spēlēšanu Vimbldonā vēl nebija drošs.

Piektdien notikušajā sacensību izlozē Gulbis tika izlikts ar 28. numuru un pirmajā kārtā pretiniekos ieguva francūzi Stefanu Robēru, tomēr pēc šodien aizvadītajiem treniņiem ticis pieņemts lēmums, ka šī gada trešais „Grand Slam” turnīrs Ernestam ies secen. Savainojums gan nav atsvaidzināts, tomēr risks spēlēt zālāja kortos ir pietiekami liels, lai to nedarītu. Tādējādi Latviju Vimbldonā šogad pārstāvēs divas tenisistes – Anastasija Sevastova un Līga Dekmeijere.

Tikmēr Ernests tagad uzsāks gatavošanos ASV turnīru sezonai un viņa nākamais turnīrs ieplānots jūlija beigās Losandželosā.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais