Kurņikova un Hingisa atgriežas tenisā

Bijusī Vimbldonas uzvarētāja šveiciešu tenisiste Martina Hingisa šosezon atgriezīsies kortā - pārī ar krievieti Annu Kurņikovu Marina piedalīsies veterānu dubultspēļu turnīrā "All England Club".

29 gadus vecā Hingisa aizgāja no lielā sporta 2007. gadā, kad Vimbldonas turnīra laikā tika pieķerta kokaīna lietošanā. Lai arī šveiciete noliedza savu vainu, tika nolemts likt punktu sportistes karjerai. Tā bija otrā reize, kad Hingisa lika punktu karjerai - pirmo reizi tas notika 2003. gadā. Hingisa piecas reizes kļuvusi par "Grand Slam" turnīru uzvarētāju.

28 gadus vecā Kurņikova, kura augstāk par astoto vietu rangā tā arī nekad nav bijusi, 1997. gadā sasniedza Vimbldonas turnīra pusfinālu (16 gadu vecumā), taču karjeru pārtrauca biežie savainojumi un kopš 2003. gada Kurņikova nav piedalījusies nozīmīgās sacensībās.

Abas ar Hingisu savulaik jau triumfējušas Vimbldonas dubultspēļu turnīrā - gan 1999., gan 2002. gadā.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais