Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Motoru sports

Krāšņi aizvadīts "CanAm Trophy" un tūrisma kauss trofi reidā

© Publicitātes foto

Aizvadītajā sestdienā, 18. maijā, Gulbenes novada Dīķsalās tika aizvadīts pirmais "CanAm trophy" Latvijas kausa izcīņas posms, kā arī Latvijas trofi reida tūrisma kausa izcīņas 3. posms.

Kvadraciklu ATV Hobby klasē trešajā vietā Roberts Malcenieks, otrais Artūrs Dauksts, bet pirmais - lietuvietis Paulius Urbonas. ATV750 klasē 3. vietu izcīnīja Raivis Skoboļevs, 2. vietā Jānis Burka, bet uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena stāvēja vēl viens Lietuvas pārstāvis Povilas Ignatavicius. ATV 1000 klasē trešais Intars Veigulis, otrais Deividas Rudokas, bet uzvarētajs Hendrik Laur no Igaunijas.

Automašīnu klasē CT1 godpilnajā 3. vietā Andrejs Brehovs un Artūrs Vītols, 2. vieta - Igaunijas parstāvjiem Keio Kova un Ranno Jallai, bet 1. vietā daudzkārtējie uzvarētāji Vadims un Sanita Selecki.

Latvijas trofi reida tūrisma kausā trešā vieta Guntim Skudram, Vilnim Barkānam, Uģim Gailītim un Kasparam Muraškam, viņus apsteidza Armanda Apsīša, Jurģa Vilcāna un Inta Marcinkēviča ekipāžai, bet uzvarētāji (tieši tāpat kā visos trīs šī gada posmos) Arnis Pušs, Inese Cirīte, Edmunds Melveris un Eduards Ošups.

Nākamais "CanAm Trophy" un Latvijas Tūristu kausa apvienotais posms "Rugāji Trophy 2019" notiks īsi pirms Jāņiem - 22., 23. jūnijā.