Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Sports \ Motoru sports

Rīt rallijs "Sarma 2017": pasākuma programma

© Publicitātes foto

3.lapa

Rallija radio

Rallija Sarma 2017 laikā darbosies rallija radio, ko būs iespējams dzirdēt gan internetā (radio.autorally.lv), gan FM viļņos tikai Gulbenes apkārtnē. Pirmo reizi Latvijas rallija vēsturē tiks izmēģināta tehnoloģija, kura ļauj pieslēgties reģionāliem radio raidītājiem un radīt īpašu programmu. Tas nozīmē, ka rallija radio 93,6 FM frekvencē būs dzirdams tikai reģionā, kurā notiek rallijs.

Rallija video žurnāli

Sarmas rallija laikā tiks filmēti un regulāri YouTube TavsAuto kanālā youtube.com/tavsauto izplatīti rallija video žurnāli, ar kuru palīdzību būs iespējams panākt klātienes efektu pat tiem, kuri galīgi nekā nesēj izbrīvēt laiku, lai dotos uz Gulbeni un vērotu ralliju klātienē.

Sociālie tīkli

Visi rallija fani tiek aicināti aktīvi izmantot Facebook un Twitter, lai paziņotu par redzēto un aktuālo. Taču, lai ziņa sasniegtu visus adresātus, vēlams ziņām, kas saistītas ar ralliju, pievienot @RallySarma un/vai #RallySarma.

Rezultāti

Kā jau ierasts visi rallija Sarma rezultāti būs redzami mājas lapā autorally.lv, kurai ir pieejama arī ērti lietojama un vieglāk atverama mobilo telefonu versija m.autorally.lv

Ralliju Sarma 2017 atbalsta Gulbenes novads, kokapstrādes uzņēmums "Vasks" un mežistrādes uzņēmums "Grantiņi", kā arī kompānijas "Kombainserviss", "M.T.Z. SERVISS", "Akvedukts", "Gulbenes Autobuss", "Sendija" un "Kopa". Oficiālais auto partneris - Karlo Motors. Informatīvi atbalsta "Dzirkstele", "4rati.lv", "Tavs Auto", "rally.ee", "LATAUTO.lv.