Ivanāns kaujas, "Kings" uzvar Anaheimā

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē aizvadītajā naktī Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas ''Kings'' izcīnīja uzvaru viesos pret Anaheimas ''Ducks'' - 4:3. Raitis atzīmējās ar kautiņu un piecām soda minūtēm.

''Kings'' divreiz bija vadībā ar divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1), bet nepilnas divas minūtes pirms otrās trešdaļas beigām Raiens Vitnijs ''Ducks'' labā guva otros vārtus, kas solīja spraigu trešo periodu, ko viesi sāka ar 3:2. ''Ducks'' aktīvi uzbruka un sestajā minūtē tika atalgoti par to. ''Kings'' vārtsargs Džonatans Kviks vārtu priekšā atsita ripu, pie kuras pirmais piesteidzās Tods Maršants - 3:3.

Perioda otrajā pusē ''Kings'' izniekoja skaitlisko vairākumu, taču uzvaru spēja izraut vienādos sastāvos. Losandželosas labā vārtus divas minūtes un 20 sekundes pirms mača beigām guva Džeks Džonsons - 4:3. Anaheima atlikušajā laikā izdarīja pamatīgu spiedienu uz ''Kings'' vārtiem, taču izglābties no zaudējuma nespēja.

Raitis Ivanāns šoreiz nospēlēja tikai četras minūtes un piecas sekundes, kuru laikā paspēja izdarīt trīs spēka paņēmienus un izkauties ar Džordžu Parosu, par to nopelnot piecas soda minūtes.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.