Savainojumus gūst NHL zvaigznes Vokuns un Ovečkins

Nepatīkams incidents noticis Nacionālās Hokeja līgas spēlē Atlantā, kur vietējā ''Thrashers'' komanda tikās ar Floridas ''Panthers''. Viesu komandas aizsargs Kīts Balards dusmās par zaudētiem vārtiem neapzināti ar nūju pa galvu iesita komandas biedram, vārtsargam Tomašam Vokunam. Citā spēlē cietis Aleksandrs Ovečkins.

Pirmā perioda 9. minūtē Atlantu ar 2:1 vadībā izvirzīja Iļja Kovaļčuks. Sašutis par zaudētajiem vārtiem bija ''Panthers'' aizsargs Kīts Balards, kurš dusmās trieca nūju pret vārtu stabu, bet nelaimīgā kārtā neapzināti trāpīja pa galvu Floridas vārtsargam Tomašam Vokunam. Čehs tika nogādāts vietējā slimnīcā, bet vēlāk no tās izlaists un kopā ar komandu aizlidojis uz Floridu.

Tas nebija vienīgais kuriozais savainojums aizvadītās nakts spēlēs. ''Izcēlās'' arī krievu superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins. Vašingtonas ''Capitals'' uzbrucējs pirmajā periodā mačā pret Karolīnas ''Hurricanes'' ar celi iesita pretienieku komandas spēlētājam Timam Glīsonam, bet savainojumu guva pats. Pašreiz traumas nopietnums nav zināms, bargākās prognozes pat min, ka Ovečkinam varētu iet secen Vankūveras olimpiāde. Lielāka skaidrība ar viņa traumu varētu būt šovakar.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.