Bārtulis izkonkurē no "Flyers" sastāva citu aizsargu

Oskaram Bārtulim nu par konkurentu mazāk - Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" vadība uz fārmklubu nosūtījusi aizsargu Deniju Saivretu.

Saivrets šosezon "Flyers" sastāvā piedalījies 13 NHL mačos, izdarot divas rezultatīvas piespēles. Aizsargs sezonu turpinās kluba fārmklubā Amerikas Hokeja līgā (AHL) Adirondakas "Phantoms", kur sezonu iesāka arī Bārtulis. Kopš latviešu aizsarga izsaukšanas uz "Flyers" 24 gadus vecais Saivrets nav piedalījies spēlēs.

"Flyers" ar Saivretu vasarā parakstīja divvirzienu līgumu uz vienu sezonu par 550 000 dolāru. Pagājušajā sezonā Bārtulis un Saivrets spēlēja plecu pie pleca "Phantoms" vienībā, un amerikānis 76 mačos sakrāja 57 punktus.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.