"Senators" uzvar bez Daugaviņa

Uzvaru aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē izcīnījusi Otavas „Senators” komanda, kas spēlējot bez latvieša Kaspara Daugaviņa savā laukumā pieveica Bufalo „Sabres” vienību – 4:3.

Iespējams, sliktāko maču šosezon aizvadīja „Senators” vārtsargs Kreigs Andersons, kurš pirmo reizi šosezon ielaida vārtus otrajā un trešajā spēles periodā. Līdz šim viņš ripu no savu vārtu tīkla ārā bija vilcis tikai pirmajās trešdaļās.

Pēc pirmās mača trešdaļas „Senators” atradās vadībā ar 3:1 un šķita, ka viss kārtībā. Vēl vairāk, mača 29. minūtē mājinieki panāca jau 4:1, taču tad sekoja viesu atbilde un „Sabres” divus vārtus atguva. Tā vietā, lai mača galotne būtu mājiniekiem nosacīti mierīga, tā izvērtās vareni nervoza un galarezultātā „Senators” svinēja vien minimālu uzvaru 4:3.

Uzvarētāju rindās pa vieniem vārtiem katrs guva Eriks Karlsons, Kriss Filipss, Daniels Alfredsons, Kriss Nīls, kamēr jau pieminētais Andersons „Senators” vārtos atvairīja 20 pretinieku metienus, taču pirmo reizi šosezon savos vārtos ielaida vairāk kā divas ripas.

Sakritība vai nē, taču "Senators" bez Daugaviņa sastāvā turpina uzvarēt, bet reizēs, kad latvietis ir pieteikts spēlei - zaudē...

Svarīgākais