Hokeja izlase šorīt treniņā pilnā sastāvā, slido arī Miķelis Rēdlihs

© Romāns Kokšarovs

Latvijas hokeja izlase turpina gatavošanos nedēļas nogalē Rīgā notiekošajam Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram.

Šorīt izlasei treniņā uz ledus pievienojušies arī uzbrucēji Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs un Miķelis Rēdlihs, aizsargi Georgijs Pujacs un Māris Jass, kā arī vārtsargs Ervīns Muštukovs.

Jau vēstīts, ka izlase nepilnā sastāvā gatavošanos uzsāka sestdien, un treniņu aizvadīja arī svētdien, bet vakar uz ledus Teda Nolana rīcībā jau bija 18 laukuma spēlētāji un divi vārtsargi. Šorīt „Volvo ledus hallē” izlase jau trenējās pilnā sastāvā. Treniņos tai pievienojušies uzbrucēji Mārtiņš Cipulis, Aleksandrs Ņiživijs un Miķelis Rēdlihs, aizsargi Georgijs Pujacs un Māris Jass, kā arī vārtsargs Ervīns Muštukovs.

Zilajos kreklos šorīt slidoja uzbrucēju trijnieks Lauris Dārziņš – Jānis Sprukts un Mārtiņš Karsums, dzelteni šorīt bija Mārtiņš Cipulis – Armands Bērziņš – Miks Indrašis, baltos kreklos trenējās maiņa ar Ronaldu Ķēniņu centrā un Aleksandru Ņiživiju, kā arī Robertu Jekimovu malās. Dzeltenie šorīt bija visvairāk – Gints Meija, Juris Štāls, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs un Andris Džeriņš. Visi deviņi Nolana rīcībā esošie aizsargi (Pujacs, Bārtulis, K. Rēdlihs, Kulda, Reķis, Ozoliņš, Cibuļskis, Sotnieks, M. Jass) arī šorīt bija ģērbti melnos kreklos. Papildinājums sagaidīts arī vārtsargu līnijā – klāt Ervīns Muštukovs.

To 23 spēlētāju (20 laukuma spēlētāji un trīs vārtsargi) uzvārdus treneri nosauks rīt. Latvijas izlases pretinieces 2014. gada Soču olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Francijas, Kazahstānas un Lielbritānijas valstsvienības.