Ābols: Ja visi nespēlē ar pilnu atdevi, uzvarēt nevar

Pēc kārtējā zaudējuma Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols šodien atzina, ka ne visi viņa spēlētāji darbojušies ar pilnu atdevi. Savukārt pretinieku galvenais treneris savus padotos slavēja par labu cīņassparu.

Novokuzņeckas "Metallurg" kapteinis uzteica savu komandas biedru par sekmīgo sniegumu dūru cīņā ar Miku Indraši.

Rīgas "Dinamo" šodien izbraukuma spēlē atzina Novokuzņeckas "Metallurg" pārākumu (1:3), piedzīvojot sesto zaudējumu pēc kārtas.

"Dinamo" uzbrucējs Pols Šehura: "Šis ir galīgi garām! Mēs esam zaudējuši tik daudz spēles pēc kārtas - tas ļoti nomāc komandu. Nevienam nepatīk zaudēt. Ir ļoti grūti. Komandā noskaņojums nav no tiem labākajiem. Mēs varam censties un dzīt sevi uz priekšu, cik vien mums spēka, bet, ja mēs pieļausim tik daudz sīko kļūdu, pie uzvaras tikt būs grūti. Visi centāmies, Indrašis saķērās, kas tik bieži nenotiek - tas tikai parāda komandas raksturu. Mēs cīnāmies līdz pēdējam. Bet tās kļūdas mums maksāja spēli. Mums nav labākā aizsardzība pasaulē - nevaram uzvarēt spēli, ja gūstam tikai vienus vārtus. Ir jāgūst vairāk vārtu. Spēlējam labi, bet tās mazās kļūdas diemžēl ir daudz.. Tieši to dēļ ripa bieži ir mūsu vārtos. Mēs vienkārši nevaram atrast veidu, kā gūt vārtus.”

"Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols: "Spēle notika pēc principa: ja neiemet tu, tad iemet tev. Tomēr mums tā nebija galvenā problēma. Galvenais - ne visi spēlētāji cenšās visā mačā... KHL tikai ar cenšanos bieži vien ir par maz. Vajag cīnīties, lai uzvarētu. Un vienalga, kurā vietā atrodas komanda: pirmajā vai pēdējā. Ja tu nesities, tad uzvarēt ir grūti. Te es runāju par visiem 22 pieteiktajiem spēlētājiem. "

Novokuzņeckas kluba galvenais treneris Anatolijs Jemeļins: "Puiši šodien malači. Cīnījās un centās. Nospēlēja pacietīgi. Nedaudz iegāza beigu daļa, jo bija divi noraidījumi. Bet kopumā - malači, ka uzvarēja."

"Metallurg" kapteinis Aleksandrs Mereskins par komandas biedru Romanovu kautiņā ar rīdzinieku: "Malacis. Ko tur vēl var teikt? Visu pareizi izdarīja. Izskatījās ļoti cienījami. Viņš mums vispār ir tāds neslikts cīnītājs. Tā kā var tikai paslavēt."