Daugaviņam paredz cīņu par vietu trešajā maiņā

© Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" komanda uzsākusi treniņnometni pirms jaunās sezonas. "Senators" blogeris Treviss Josts paredzējis latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam veselīgu cīņu par vietu trešajā maiņā.

"Senators" treneri uz treniņnometni, kas sākās svētdien uzaicināja 27 hokejistus - trīs vārtsargus, deviņus aizsargus (Maiks Landins gan savainojuma dēļ nevarēs piedalīties), kā arī 15 uzbrucējus, starp kuriem, protams, ir arī latvietis Kaspars Daugaviņš.

"Senators" blogeris Treviss Josts uzskata, ka "Senators" uzbrucēju maiņas šogad būs īpaši spēcīgas: "Uzbrucēju līnijā komanda ir ārkārtīgi spēcīga. Pirmās divas maiņas (Silfverbergs/Speca/Mihaleks un Latendresse/Turiss/Alfredsons) droši vien spēlēs ilgas minūtes kopā ar ceturto uzbrucēju (aizsargu) Eriku Karlsonu."

"Tomēr arī otrais sešinieks ir tikpat iespaidīgs," raksta Josts. "Padomājiet par potenciālo ceturto maiņu (!) komandai šajā sezonā: Eriks Kondra, Zaks Smits un Kolins Grīnings. Ne kaušļu, ne speciālu uzdevumu veicēji, ne vietas aizpildītāji - trīs spēlētāji ar kvalitātēm abos laukuma galos, kas pagājušajā sezonā kopā savāca 88 punktus."

Kasparam Daugaviņam, kuram ir spēkā vienvirziena līgums ar Otavas organizāciju līdz šīs sezonas beigām, Josts paredz potenciālu vietu trešajā maiņā: "Arī trešā maiņa būs interesanta. Pīters Redžins ir atpakaļ centrā, viņam blakus veterāns Kriss Nīls. Otrā malā notiks veselīga cīņa par vietu sastāvā starp Kasparu Daugaviņu, Džimu O'Braienu un Maiku Hofmanu. Paredzu, ka Hofmans tiks pie darba - viņš, iespējams, ir nenovērtētākais spēlētājs visā sistēmā šobrīd."

Otavas "Senators" pirmā spēle 2013. gadā paredzēta 19. janvārī, viesojoties Vinipegā pie "Jets".

Svarīgākais