Fjodorovs: "Divu nedēļu laikā NHL atcels visu sezonu"

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA ģenerālmenedžeris izteicis savu viedokli par ieilgušo Nacionālās Hokeja līgas (NHL) lokautu, pieļaujot, ka šī sezona Ziemeļamerikā vispār nenotiks.

"Mana prognoze – ilgstošs lokauts ar pilnas sezonas zaudēšanu," sacīja Fjodorovs. "Pēdējā robeža, kad sezona vispār var startēt, ir janvāra vidus. Jānotiek minimums 40 spēlēm, kā arī izslēgšanas mačiem. Pretējā gadījumā nav nemaz jēgas sākt sezonas. Turklāt vispirms jāpanāk vienošanās, bet tikai pēc tam spēlētāji var doties laukumā."

"Domāju, ka tuvāko divu nedēļu laikā tiks paziņots par pilnas NHL sezonas atcelšanu. Daudzi labi hokejisti jau vēlas spēlēt mūsu komandā. Pieteikumu uz vienu vakanci mums pietiek. Vispirms jāsagaida, kad aiz okeāna tiks atcelta visa sezona. Tagad visām pārrunām ir iepazīstinošs un provizorisks raksturs," piebilda Fjodorovs.

Jāatgādina, ka pirms nedēļas Krievijas presē jau izteicās, ka sapņo par to, lai NHL sezona vispār nesāktos, lai tie NHL spēlētāji, kas ir komandā, varētu nospēlēt līdz sezonas beigām.

Svarīgākais