Ābols debitē kā Rīgas ''Dinamo'' galvenā trenera vietas izpildītājs

Piņķu ledus hallē Rīgas ''Dinamo'' šodien aizvadīja pirmo treniņu jaunapstiprinātā galvenā trenera vietas izpildītāja Arta Ābola vadībā, informē kluba mājas lapa.

Treniņā piedalījās ' Dinamo'' un HK ''Rīga'' hokejisti, kuri nav uzaicināti uz Latvijas izlasēm, kā arī no fārmkluba ''Liepājas Metalurgs'' atpakaļ atsauktie Mārtiņš Porejs un Gunārs Skvorcovs.

Šajā novembra pārtraukumā Teds Nolans uz Latvijas izlasi izsaucis Rīgas ''Dinamo'' 15 hokejistus, bet uz Leonīda Tambijeva vadīto Latvijas U20 izlasi ir devušies HK ''Rīga'' 14 spēlētāji. Līdz ar to šodien treniņā uz ledus izgāja visi palikušie, izņemot neveselos.

Galvenā trenera amatā iejutās Artis Ābols, bet viņam palīdzēja Viktors Ignatjevs un HK ''Rīga'' treneris Ronalds Ozoliņš.

Nākamos mačus KHL čempionātā Rīgas ''Dinamo'' aizvadīs 14. novembrī un 16. novembrī savā laukumā ''Arēnā Rīga'', sacenšoties ar divām Tatarstānas komandām. Vispirms pretī nāks Laura Dārziņa pārstāvētā divkārtējā KHL čempione Kazaņas ''Ak Bars'', bet pēc tam - nomināli nedaudz vājākā Ņižņekamskas ''Neftehimik''.

Kā jau ziņots, pirmdien no sava amtata tika atbrīvots līdzšinējais "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio, savukārt Artis Ābols tika nozīmēts kā galvenā trenera vietas izpildītājs.