"Stars" svin uzvaru pēcspēles metienos

Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē pēcspēles metienos ar 3:2 apspēlēja Sanhosē "Sharks" vienību. Skrastiņš rezultativitātes punktus neguva.

Spēles pirmajās 20 minūtēs pēc Denijas Hītlija un Raijana Kluī metieniem divu vārtu pārsvaru bija ieguvuši Sanhosē "Sharks" hokejisti. Zvaigznes gan tāpēc nedomāja padoties un otrajās 20 mača minūtēs atspēlējās – 2:2. Vārtus Dalasas kluba labā guva Džeims Nīls un Maiks Modāno. Trešais spēles periods, kā arī mača pagarinājums noslēdzās bez vārtu guvumiem un viss izšķīrās loterijā - pēcspēles metienos.

Vienīgais no sešiem hokejistiem, kurš spēja pārspēt pretinieku vārtsargu bija dalasietis Stefans Robidas, atnesot "Stars" uzvaru – 3:2.

Kārlis Skrastiņš "Stars" rindās spēlēja 23 minūtes un 33 sekundes, pa pretinieku vārtiem meta reizi, nopelnot negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.