Bārtulim šonakt paredz debiju NHL

Latvijas hokeja aizsargs Oskars Bārtulis šonakt plkst. 2:00 (pēc Latvijas laika), visticamāk, beidzot debitēs Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Filadelfijas ''Flyers'' sastāvā spēlē pret Otavas ''Senators''.

Jau ziņojām, ka pagājušās sestdienas spēlē pret Sentluisas ''Blues'', ko ''Flyers'' uzvarēja ar 2:1 pēcspēles metienos, smadzeņu satricinājumu guva Ole Kristians Tolefsens. Savainots ir vēl viens ''Flyers'' aizsargs. Raienam Parentam ir cirkšņa trauma. Abi divi šīs nakts mačā pret Otavas ''Senators'' diez vai spēlēs. Līdz ar to pie debijas NHL tiks Bārtulis, kuram paredz spēlēšanu vienā pārī ar Deniju Sivretu.

Spēlē pret ''Senators'', kurā interesanta atkaltikšanās solās būt ''Flyers'' vārtsargam Rejam Emerijam (agrāk spēlējis ''Senators''), Filadelfijas komanda centīsies izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas. Abas komandas atrodas blakus NHL austrumu konferences tabulā. ''Flyers'' ar 19 punktiem 14 mačos ieņem 6. vietu, bet ''Senators'' 15 spēlēs tikusi pie 18 punktiem un atrodas 7. vietā. Līdere ar 26 punktiem ir Vašingtonas ''Capitals''.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais