Skrastiņa un Ivanāna klubiem zaudējumi

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā zaudējumus cieta divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars" piedzīvoja neveiksmi izbraukumā, bet Raitis Ivanāns un Losandželosas "Kings" – savā laukumā.

Minesotā vietējā "Wild" vienība uzņēma Kārļa Skrastiņa pārstāvēto Dalasas "Stars". Spēles sākums dalasiešiem bija nesekmīgs – zaudēti divi vārti, bet uzbrukumā varēja vēlēties labākas sekmes (tikai četri metieni pa vārtiem un tie paši nerezultatīvi). Tomēr 2. periodā "Stars" hokejistiem veicās jau nedaudz labāk. Divus skaitliskos vairākumus ar precīzu metienu noslēdza Luī Eriksons, panākot 2:2. Diemžēl jau pāris minūtes vēlāk trešo ripu dalasiešu vārtsarga Aleksa Oulda cietoksnī raidīja Mareks Zidlickis, atkal izvirzot "Stars" klubu vadībā – 3:2. Spēlēs pēdējā trešdaļā visi viesu centieni atspēlēties izrādījās nesekmīgi, bet rezultāts tā arī vairs nemainījās, un pie uzvaras tika "Wild" hokejisti.

Kārlis Skrastiņš spēlēja 20 minūtes un 27 sekundes, veica vienu spēka paņēmienu, bloķēja divus pretinieku metienus un spēli noslēdza ar lietderības koeficientu -1.

Bet Raita Ivanāna pārstāvētais Losandželosas klubs "Kings" savā laukumā ar 1:3 atzina Nešvilas "Predators" pārākumu. Ivanāns laukumā pavadīja gandrīz piecas minūtes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā četrus rezultativitātes punktus nopelnīja Maiks Knuble, kļūstot par galveno Vašingtonas "Capitals" uzvaras kaldinātāju cīņā ar Floridas "Panthers" (7:4). Latviešu izcelsmes amerikānim šajā spēlē divi vārti un divas rezultatīvas piespēles. Vēl divus vārtus uzvarētāju labā guva arī Tomass Fleišmans.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais