Ivanāna "Kings" izrauj uzvaru pēdējā trešdaļā

Pateicoties lieliskam sniegumam pēdējās 20 minūtēs, aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) pie uzvaras tika latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna Losandželosas "Kings", kas ar 5:2 savā laukumā pārspēja Pitsburgas "Penguins".

Īsu brīdi (27 sekundes) pēc pirmā iemetiena mājinieku zvaigzne Anže Kopitars jau atklāja mača rezultātu pēc Viljamsa un Smita piespēlēm. Tiesa, turpinājums "karaļiem" vairs nebija tik veiksmīgs - Džordans Stāls jau pēc aptuveni pusminūtes izlīdzināja rezultātu, bet otrās trešdaļas vidū Kriss Kunics pirmo reizi vadībā izvirzīja viesus - 2:1. "Kings" ar to nebija mierā, pārņēma ofensīvu, bet līdz trešdaļas beigām neko mainīt neizdevās.

Pēc pārtraukuma mājinieki apgriezienus vēl vairāk palielināja, un tas deva rezultātus. Septītajā pēdējās trešdaļas minūtē Kopitars atkal izvirzīja vadībā mājiniekus, bet 13. minūtē losandželosieši guva vēl divus vārtus, panākot jau 4:2. Divas ar pusi minūtes pirms beigām Dastins Brauns pielika punktu spēlei, noņemot jautājumus par uzvarētāju - 5:2.

Latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns laukumā pavadīja četras minūtes un 34 sekundes, izdarīja vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais