Kārteram "hat-trick", "Kings" panāk jau 2:0

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālā Losandželosas "Kings" naktī uz trešdienu viesos pārliecinoši ar 4:0 apspēlēja Fīniksas "Coyotes", sērijā izvirzoties vadībā jau ar 2:0.

Dvaits Kings pirmās trešdaļās 14. minūtē guva savus trešos vārtus divās spēlēs, atklājot rezultātu. Džefs Kārters papildināja savu gūto vārtu skaitu Stenlija kausa izcīņā no viena līdz četriem, Džonatans Kviks apstādināja visus 24 "Coyotes" metienus, trešo reizi karjerā "play-off" mačā paliekot nepārspēts.

"Kings" izcīnīja uzvaru septītajā "play-off" spēlē izbraukumā pēc kārtas, kas ir atkārtots līgas rekords. Uzvara ar 4:0 pār "Coyotes" ļauj būt jau pusceļā uz finālu. Pie tam divas nākamās spēles jāaizvada pašu mājās Losandželosā. Pēdējos divus vārtus Losandželosa guva, spēlējot vairākumā.

"Nav noslēpums, ka ar vairākumiem mums nav gājis. Iemetot pāris vārtus, pārliecība būs atgriezusies," drošs bija abu vairākumā gūto vārtu autors Kārters. "Mums ir pietiekami meistarīgi spēlētāji, lai spēlētu labi vairākumā."

"Coyotes" uzbrucējs Rejs Vitnijs aizvadīja simto karjeras "play-off" spēli, bet jaunais aizsargs Maikls Stouns - pirmo.

Svarīgākais