Par turpmāko sadarbību ar Nolanu tiks lemts nedaudz vēlāk

Par turpmāko sadarbību ar Latvijas hokeja izlases līdzšinējo galveno treneri Tedu Nolanu tiks lemts nedaudz vēlāk, īsi pēc Latvijas izlases pēdējās spēles pasaules čempionātā pauda Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans.

„Īpašu pretenziju man pret Nolana darbu nav. Manuprāt, treneriem no Ziemeļamerikas ir nedaudz cita spēles filozofija. Ja kanādieši uz čempionātiem brauc ar ģimenēm un tas ir normāli, tad mūsu spēlētāji, manuprāt, tam nav gatavi. Tas ir tikai viens piemērs. Neko nevēlos viņam pārmest,” pauda LHF prezidents Kirovs Lipmans, piebilstot, ka par turpmāk sadarbību ar treneri tiks lemts pēc kāda laika.

Pats Nolans pauda, ka labprāt turpinātu darbu ar izlasi, taču šobrīd lēmums jāpieņem federācijai. Treneris jau rīt dosies uz mājup un gaidīs ziņu no federācijas puses.

Kirovs Lipmans ieviesa skaidrību arī 2017. gada pasaules čempionāta sakarā. „Šobrīd pastāv jautājums, vai ir vērts organizēt čempionātus divās valstīs. Redzējām, ka līdzjutēju interese šeit Stokholmā bija ļoti minimāla. Dāņi bija ar mieru rīkot čempionātu kopā ar mums, taču ar norunu, ka fināls un pusfināli notiek pie viņiem. Mēs esam nolēmuši, ka, ja rīkosim čempionātu, tad tikai vienatnē,” paskaidroja Lipmans.

Svarīgākais