Daugaviņš spēlēs par spīti savainojumam; pieteiks arī Džeriņu

© Romans Kokšarovs

Latvijas izlases hokejists Kaspara Daugaviņš šovakar laukumā dosies par spīti savainojumam, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja valstsvienības ārsts Jānis Kvēps. Tāpat īsi pirms spēles kļuvis zināms, ka šovakar nespēlēs Roberts Bukarts un Jānis Andersons, bet Latvijas izlases vārtus sargās Edgars Masaļskis.

Latvijas izlase aizvadījusi pēdējo treniņu pirms šovakar gaidāmās spēles pasaules čempionātā pret Dānijas izlasi. Uz ledus šodien devās arī Kaspara Daugaviņš, kuram vakar medicīniskajā izmeklēšanā tika konstatēts labās kājas pirksta lūzums. Kā sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja izlases ārsts Jānis Kvēps, tad vakarā hokejistam tiks veikta injekcija lauztajā pirkstā. „Pēc tādām injekcijām sāpēs nav jūtamas vispār,” pauda doks. Tāpat šovakar laukumā redzēsim Ronaldu Ķēniņu, kuram muguras savainojums par sevi vairs neliekot manīti.

Šorīt mūsējie aizvadīja vieglu treniņu, taču ne pilnā sastāvā. Uz ledus nedevās aizsargi Guntis Galviņš, Georgijs Pujacs un Oskars Bārtulis, uzbrucējs Jānis Sprukts un vārtsargs Edgars Masaļskis. Šie hokejisti pirms mača ar dāņiem darbojās svaru zālē. Aiz ledus laukuma apmales daļu treniņa vēroja Teds Nolans, bet nodarbību vadīja viņa palīgi.

Īsi pirms spēles kļuvis zināms, ka šovakar nespēlēs Roberts Bukarts un Jānis Andersons, bet Latvijas izlases vārtus arī šovakar sargās Edgars Masaļskis.

Līdzšinējās spēlēs Latvija tikusi pie divām uzvarām un sešiem punktiem, bet dāņi pagaidām cīnās bez panākumiem - viens gūts punkts pret itāļiem. Mača sākums pulksten 17.15.

Svarīgākais