Daugaviņš tiek cauri sveikā ar brīdinājumu

© Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš no Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) saņēmis brīdinājumu, taču svarīgākais, ka mūsu spēlētājs izvairījies no diskvalifikācijas.

Šorīt tapa zināms, ka IIHF izskatīs Kaspara Daugaviņa sitienu Ūlem Kristianam Tollefsenam spēlē pret Norvēģiju (0:3). Latvijas puse bija bažīga, jo pirms tam līdzīgā veidā vienas spēles diskvalifikāciju jau bija saņēmis cits mūsu spēlētājs Oskars Bārtulis. Šoreiz gan viss beidzies labi, jo IIHF nolēmusi izteikt Daugaviņam brīdinājumu, taču nepiešķirt diskvalifikāciju. Tomēr jāmin, ka IIHF īpaši vēros Daugaviņu un, ja līdzīgi pārkāpumi atkārtosies, var sekot smagāki sodi.

Tādējādi Daugaviņš varēs piedalīties rītdienas spēlē ar Dāniju, ja vien, protams, pats varēs. Kā Sportacentrs.com jau ziņoja, pēc piedalīšanās IIHF Disciplinārās komisijas sēdē Daugaviņš devās uz slimnīcu, lai veiktu rentgena uzņēmumu vakar savainotajai kājai (esot aizdomas par kājas pirksta lūzumu). Pats uzbrucējs gan izteica cerību, ka varēs spēlēt.

Svarīgākais