Dienu pirms mača ar Itāliju Latvijas hokeja izlase uz ledus bez līderiem

© Romans Kokšarovs

Latvijas hokeja izlase šodien aizvadījusi treniņu, gatavojoties rīt gaidāmajam trešajam mačam pasaules čempionātā pret Itālijas izlasi. Šodien komanda bija brīvais treniņš un uz ledus izgāja tikai daļa hokejistu.

Pēc vakardienas uzvaras pār Vāciju (3:2) šodien izlase trenējās brīvā režīmā un arī uz ledus valdīja brīva gaisotne. Darbs mijās ar jokiem un šķiet, ka pēc uzvaras pār Vāciju mūsu komandā ir ļoti labs noskaņojums.

Treniņā piedalījās vien divi sarkanās maiņa vīri – Miks Indrašis un Krišjānis Rēdlihs, kurš pēc treniņa pauda, ka noskaņojums komandā pēc uzvaras ir labs un šobrīd komanda jau sāk domāt par nākamo maču pret itāļiem. Arī melnā maiņa šodien slidoja nepilnā sastāvā. Uz ledus nodarbību iznāca vien Oskars Cibuļskis un Aleksejs Širokovs. Zilajos kreklos uz ledus darbojās Kristaps Sotnieks, Armands Bērziņš un Gints Meija, baltajos - Rodrigo Laviņš, Jānis Andersons, Juris Štāls un Kaspars Saulietis, bet dzeltenajos, šodien īpaši labā noskaņojumā esošais Ronalds Ķēniņš, kā arī Koba Jass, Roberts Bukarts un Andris Džeriņš un Roberts Bukarts.

Tāpat treniņā svīda arī Māris Jučers un Ervīns Muštukovs.

Tikmēr šodien pēc treniņa un ieturētām pusdienām Latvijas izlasei paredzēta pieņemšana Latvijas vēstniecībā Zviedrijā.

Svarīgākais