"Senators" zaudē izšķirošajā mačā, Daugaviņam NHL sezona galā

Zaudējumu Stenlijas kausa izcīņas pirmās kārtas septītajā izšķirošajā sērijas spēlē piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas aizvadītajā naktī ceturto reizi sērijas ietvaros atzina Ņujorkas „Rangers” pārākumu – 1:2.

Līdz ar šo zaudējumu Daugaviņam sezona Ziemeļamerikā ir noslēgusies un viņš varēs doties palīgā Latvijas izlasei maija pirmajā pusē gaidāmajā pasaules čempionātā.

Pēc sešām sērijas spēlēm rezultāts sērijā bija neizšķirts (3-3) un izšķirošais mačs risinājās aizvadītajā naktī Ņujorkā. Pirmais spēles periods aizritēja bez vārtu guvumiem. Spēles 25. minūtē rezultātu atklāja Marks Stāls, bet pēc nepilnām piecām minūtēm Dans Žirardi „Rangers” pārsvaru dubultoja. Lai gan perioda 12. minūtē Daniels Alfredsons realizēja skaitlisko vairākumu un rezultāta starpību samazināja līdz vieniem vārtiem, neko vairāk „Senators” neiespēja, piedzīvojot zaudējumu mačā ar 1:2, bet visā sērijā ar 3-4.

Kaspars Daugaviņš arī aizvadītajā naktī spēlei pieteikts nebija un sērijas gaitā aizvadīja tikai tās pirmo maču. Šobrīd latvietim NHL sezona ir noslēgusies un paredzams, ka tuvāko dienu laikā viņš varētu pievienoties Latvijas izlasei.

Aizvadītajā naktī vietu Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā nodrošināja arī Ņūdžersijas „Devils” komanda, kas sērijas septītajā spēlē ar 3:2, otrajā pagarinājumā pieveica Floridas „Panthers” – 3:2. Uzvaru nesošos vārtus „Devils” labā guva Adams Hendriks.

Svarīgākais