Savickis: "Ozoliņam piedāvāsim mazāku atalgojumu"

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" kapteinim Sandim Ozoliņam Amerikas Savienotajās Valstīs veikta muguras operācija. Kā laikrakstam "Diena" atzinis kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis, pārrunas par Ozoliņa palikšanu komandā notiks pēc viņa atgriešanās Latvijā.

"Ozoliņš patlaban ārstējas Amerikā. Viņam ir izdarīta muguras operācija," atklāja Savickis, kurš piebilda, ka sarunas par turpmāko sadarbību notiks pēc Ozoliņa atgriešanās.

"Es gribētu, lai Sandis komandai vēl būtu noderīgs. Viņš ir ne tikai aizsargs, bet mūsu zvaigzne, kapteinis un komandas iedvesmotājs," Ozoliņa kvalitātes atzīmēja Savickis. "Sezona Sandim nebija īpaši veiksmīga, acīmredzot bija veselības problēmas."

Viņš arī atklāja, ka Ozoliņam tikšot piedāvāts finansiāli mazāk izdevīgs līgums: "Ja viņš būs gatavs pieņemt mūsu piedāvājumu, kas nebūs tik dāsns kā pagājušajā sezonā, tad Ozoliņš turpinās spēlēt "Dinamo."

Aizkulisēs runā, ka šajā sezonā "Dinamo" kapteiņa algas čeku rotājuši aptuveni 650 tūkstoši latu.

Savukārt baumu līmenī klīst runas par Magņitogorskas "Metallurg" piedāvājumu 3 miljonu ASV dolāru apmērā.

Regulārajā sezonā Ozoliņš traumas dēļ izlaida četrus mačus, bet atlikušajos 50 spēlēs savāca 10+10. Savukārt septiņās Gagarina kausa cīņās viņam 1+1.