Karsums AHL atklāj rēķinu un uzvar

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Karsums izcēlies ar rezultatīvu piespēli aizvadītās nakts spēlē Amerikas Hokeja līgā (AHL), palīdzot savai Norfolkas "Admirals" vienībai ar rezultātu 3:1 uzveikt Manitobas "Moose" hokejistus.

Karsums asistēja pirmo vārtu guvumā pusotru minūti pēc spēles sākuma. Kopumā Mārtiņam teju 6000 līdzjutēju priekšā izbraukumā bez rezultatīvas piespēles arī divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes (pusminūti pirms pirmās trešdaļas beigām) un pozitīvs lietderības koeficients (+1). Šī piespēle bija pirmais Karsuma rezultativitātes punkts šajā sezonā.

Naktī uz rītdienu abas komandas vēlreiz tiksies Manitobā.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais