Ivanāns izkaujas, "Kings" uzvar

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" izbraukumā ar rezultātu 5:3 apspēlēja Fīniksas "Coyotes" vienību.

Anže Kopitars ar saviem 11. vārtiem šajā sezonā atklāja spēles rezultātu mača 16. minūtē, izvirzīdams vadībā viesu hokejistus, bet sekundi pirms pirmās trešdaļas beigām "Coyotes" izdevās realizēt vairākumu - 1:1. Pēc pārtraukuma mājinieki maču atsāka lieliski un jau 37 sekundes pēc otrās trešdaļas sākuma izvirzījās vadībā (2:1). Trešdaļa kopumā riteja līdzīgi un pēdējās piecās tās minūtēs komandas apmainījās vārtu guvumiem - 3:2 Fīniksas labā pēc pirms pēdējām 20 minūtēm. Tajās dominēja viesi no Kalifornijas - Džastins Viljamss septītajā pēdējās trešdaļas minūtē panāca izlīdzinājumu (3:3), bet piecas minūtes pirms mača beigām Drū Dotijs atkal izvirzīja vadībā "karaļus". Pēdējos vārtus viesi guva 39 sekundes pirms beigām, kad Raiens Smits raidīja ripu tukšajos "Coyotes" vārtos - 5:3 "Kings" labā.

Latviešu uzbrucējs Raitis Ivanāns jau divas minūtes un 36 sekundes pēc spēles sākuma meta cimdus uz ledus, lai izmācītu Polu Bisoneti, par ko loģiskā kārtā abi nemiera cēlāji saņēma piecu minūšu sodu. Kopumā Ivanāna spēles laiks bija četras minūtes un 29 sekundes, to laikā vēl bez kaušanās uzbrucēja rēķinā arī viens spēka paņēmiens un neitrāls lietderības koeficients.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais