Daugaviņš spēlē maz, "Senators" zaudējums bullīšos

Aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas viesos pēcspēles metienos bija spiesta atzīt Monreālas „Canadiens” vienības pārākumu – 2:3.

Spēles gaitā „Senators” komanda divas reizes bija spiesta atspēlēties un abas reizes to arī paveica. Otavas komandas labā vārtus guva Ēriks Karlsons un Kolins Grīnings. Uzvaru nesošo „bullīti” realizēja „Canadiens” otro vārtu autors Dāvids Dešarnē, kurš tādejādi ticis atzīts par mača spožāko zvaigzni.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja tikai nepilnas piecas minūtes (4:56), kuru laikā bloķēja vienu metienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šī bija jau astotā spēle pēc kārtas, kurā latvietim nav izdevies gūt nevienu rezultativitātes punktu, bet sezonā kopumā viņš 58 cīņās ir iemetis četrus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles.

Daugaviņa spēles laiks šonakt bijis mazākais komandā, taču maz spēlējuši arī viņa maiņas biedri Eriks Kondra (septiņas minūtes un vienu sekundi) un Zaks Smits – deviņas minūtes un 24 sekundes.

Svarīgākais