Daugaviņa "Senators" turpina uzvaru gājienu

Jau ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlēs aizvadītajā naktī izcīnījusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas savā laukumā ar 5:2 pieveica Vašingtonas „Capitals”. Latvietis laukumā pavadīja desmit ar pusi minūtes un rezultativitātes punktus neguva.

Laukuma saimnieki maču sāka veiksmīgi un jau pirmā mača perioda laikā pa reizei Tomasu Vokounu pārspēja Ēriks Karlsons un Milans Mihaleks. Vēl vairāk – otrajās mača 20 minūtēs „Senators” rezultāta pārsvaru dubultoja. Pa vairākumam katrs realizēja jau pieminētais Mihaleks, kā arī Kriss Filipss, panākot 4:0. Noslēdzošajā spēles periodā „Capitals” divus vārtus atspēlēja, taču Niks Folinjo mača pašā galotnē ripu raidīja jau tukšos Vašingtonas kluba vārtos – 5:2 un „Senators” varēja svinēt jau ceturto uzvaru pēc kārtas.

Kaspars Daugaviņš spēlēja nedaudz vairāk kā desmit ar pusi minūtes (10:34), izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un veica divus spēka paņēmienus, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Svarīgākais