"Senators" ielaiž vārtus no laukuma centra un zaudē Bostonā

Atsācies Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrs. Pirmajā spēlē pēc Zvaigžņu spēles zaudējusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators", kas, nenoturot divu vārtu pārsvaru, ar 3:4 zaudēja Bostonā.

"Senators" otrā perioda 14. minūtē pēc Ērika Karlsona sezonas astotajiem vārtiem izvirzījās vadībā ar 3:1. Atlikušajā laikā vārtus guva tikai "Bruins" hokejisti, viesu vārtos iemetot trīs ripas. Pēdējā no tām trešā perioda 8. minūtē Denisa Saidenberga kontā. Viņš Kreigu Andersonu pārspēja no... laukuma centra. Otavai šajā spēlē nebija neviena skaitliskā vairākuma, kamēr čempioni realizēja divus no četriem.

Kaspars Daugaviņš nospēlēja 8:42 minūtes (no tām 1:29 mazākumā), metienus pa vārtiem neizdarīja, punktus neguva un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu. Daugaviņš šosezon 44 spēlēs sakrājis 8 (3+5) punktus.

"Senators" ar 60 punktiem ieņem 8. vietu Austrumu konferencē. Nākamo maču Otavas komanda aizvadīs piektdien savā laukumā, kur nav spēlējusi kopš 16. janvāra. Pretiniekos – "Islanders", kas nupat ar 5:2 uzvarēja Karolīnā. Ar 2+2 izcēlās Džons Tavaress.