"Senators" un Daugaviņš pa nullēm pret "Jets"

Zaudējumu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē aizvadītajā naktī piedzīvojusi latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas savā laukumā atzina Vinipegas „Jets” pārākumu – 0:2.

Mača rezultātu jau tā 49. sekundē atklāja viesi, kad precīzs bija Džims Slaters. Otrajā spēles periodā „Jets” aizsargs Tobias Enstroms guva vēl vienus vārtus un dubultoja rezultāta pārsvaru – 2:0. Kā vēlāk izrādījās, tad Enstroms uzstādījis arī mača beigu rezultātu. Šis šosezon bija pirmais mačs, kurā „Senators” komanda nav spējusi gūt vārtus, paliekot sausā. Uz nulles „Senators” komanda pēdējo reizi bija palikusi 2011. gada 1. martā, kad zaudēja „Bruins” komandai.

Jau 20 spēli pēc kārtas bez rezultativitātes punktiem spēli pabeidza arī Kaspars Daugaviņš, kuram aizvadītās nakts spēlē uz ledus pavadītas deviņas minūtes un septiņas sekundes, kā arī viens metiens pa pretinieku vārtiem, viens spēka paņēmiens un divi bloķēti pretinieku metieni.

Lielisku maču aizvadīja „Jets” vārtsargs Kriss Meisons, kurš atvairīja visus 25 pretinieku metienus, paliekot sausā. Tikmēr viņa oponents Kreigs Andersons tika galā ar 33 no 35 pretinieku metieniem.

Jāpiemin, ka šis bija viens otrais „Senators” zaudējums pēdējos desmit mačos.