Daugaviņam -1, "Senators" uzvara papildlaikā

Pie uzvaras aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē tikusi latviešu hokejista Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators” komanda, kas savā laukumā ar 4:3 papildlaikā prata pieveikt Floridas „Panthers” vienību.

Spēles gaitā Otavas „Senators” komanda trīs reizes bija ieguvusi vienu vārtu pārsvaru, taču visas trīs reizes „Panthers” hokejisti prata atspēlēties. Uzvaru mājiniekiem (jau astotā „Senators” uzvara pret „Panthers” pēc kārtas) nodrošināja Bobija Batlera gūtie vārti pagarinājuma trešajā minūtē. Tādejādi Batlers iepriecināja hallē sanākušos vairāk nekā 19 tūkstošus hokeja līdzjutēju.

Spēles gaitā Otavas komandas labā vārtus guva Daniels Alfredsons, Kriss Nīls, Ēriks Karlsons, bet „Panthers” rindās ar precīziem metieniem izcēlās Mihals Repiks, Šons Matiass un Tomašs Kopeckis.

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 17 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, veica divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šī bija jau trešā „Senaors” uzvara pēc kārtas. Daugaviņš tikmēr ar rezultativitāti nav izcēlies jau astoņas spēles pēc kārtas.