Daugaviņa Otavas "Senators" uzvara papildlaikā

Uzvaru papildlaikā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē izcīnījusi Latvijas uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas „Senators”, kas ar 3:2 viesos pieveica Bufalo „Sabres”.

„Senators” labā uzvaras vārtus guva jaunais aizsargs Džareds Kovens, bet pamatlaikā izcēlās Milans Mihaleks un Peters Regins. Mihaleka sakarā jāuzsver, ka 19 vārtus guvušais čehu uzbrucējs otrajā periodā guva savainojumu, spēli pabeidzot priekšlaicīgi. Mihaleka stāvoklis tikšot novērtēts, atgriežoties mājās.

Kaspars Daugaviņš nospēlēja tikai 12:08 minūtes (2:28 mazākumā, 0:19 vairākumā), izdarīja vienu metienu un spēli pabeidza bez rezultativitātes punktiem un ar neitrālu lietderības koeficientu.

„Senators” ar 32 punktiem ieņem 11. vietu Austrumu konferencē. Nākamā spēle Otavai jau šodien savā laukumā pret Bostonas „Bruins”, kas nupat ar 3:0 „sausā” atstāja Losandželosas „Kings”. Tūka Rasks atvairīja 41 metienu, bet divus vārtus guva Breds Maršāns.

Vinipegas „Jets” bez Artūra Kuldas ar 2:1 savā arēnā apspēlēja Minesotas „Wild”. Uzvaras vārti piecas minūtes pirms spēles beigām Braiena Litla kontā. Vinipega ar 32 punktiem atrodas 10. vieta Austrumos.