Ivanānam uzvara, Bārtulis vēl nedebitē NHL

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēlē uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kas savu līdzjutēju priekšā pārliecinoši ar 6:2 apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Katrā no trešdaļām "karaļi" guva pa diviem vārtiem. Pirmās divdesmit minūtes tika noslēgtas ar 2:0, bet otrā perioda sākumā Losandželosas hokejisti panāca jau triju vārtu pārsvaru. Tuvāk par divu vārtu starpību "Blue Jackets" tā arī nespēja tikt, turklāt trešās trešdaļas divus vārtus guva Aleksandrs Frolovs, panākot spēles beigu rezultātu – 6:2. Divi vārti šajā spēlē arī Anže Kopitaram, kurš tādejādi šosezon jau ticis pie desmit vārtu guvumiem. Ar 21 rezultativitātes punktu Kopitars šobrīd ir NHL rezultatīvākais spēlētājs.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja septiņas minūtes un sešas sekundes (7:06), kuru laikā izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar 1:4 kapitulēja Sanhosē "Sharks", bet gaidītā Oskara Bārtuļa debija mājinieku sastāvā un NHL nenotika, jo latviešu aizsargs nebija pat spēles pieteikumā.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.

Svarīgākais