Daugaviņam un "Senators" zaudējums pagarinājumā

Naktī uz pirmdienu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē Vankūverā Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" pagarinājumā ar rezultātu 1:2 piekāpās vietējai "Canucks" vienībai.

Spēles pamatlaikā komandas guva vārtus otrās un trešās trešdaļas ieskaņās, bet izšķirošos vārtus mājiniece "Canucks" guva pagarinājuma trešajā minūtē, kad netverams bija Krisa Higinsa ripas raidījums. Korijs Šneiders uzvarētāju vārtos atvairīja 28 no 29 metieniem. Otavai šī bija otrā neveiksme šajā piecu izbraukuma spēļu sērijā, bet priekšā vēl arī sestais mačs viesos pēc kārtas (tik garu izbraukuma sēriju vairs nebūs šajā sezonā), kad naktī uz sestdienu jāciemojas pie atlabušā Sidnija Krosbija un Pitsburgas "Penguins".

Uzbrucējs Kaspars Daugaviņš uz ledus pabija 14 minūtes un 41 sekundi (trīs minūtes un trīs sekundes mazākumā), vienreiz meta pa vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un zaudēja vienu iemetienu, kā arī palika ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citās spēlēs Karolīnas "Hurricanes" mājās ar 3:2 apspēlēja Toronto "Maple Leafs", Detroitas "Red Wings" sagādāja Anaheimai ceturto neveiksmi pēc kārtas (4:2), bet Patriks Marlo ar "hat-trick" aizveda Sanhosē "Sharks" līdz trešajai uzvarai pēc kārtas - 4:1 pret Kolorado.