Daugaviņam zaudējums kārtējā NHL spēlē

Ceturto zaudējumu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas turnīrā piedzīvojusi Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators", kas savā laukumā ar 2:3 piekāpās Ņujorkas "Rangers".

"Rangers" sastāvā visus trīs vārtus guva Dereka Stepana maiņa. Marianam Gaborikam divi vārti, Stepanam 1+2, bet divas rezultatīvas piespēles Artjomam Aņisimovam. "Senators" sastāvā pirmos vārtus guva Milans Mihaleks, bet otrajā gadījumā precīzs bija Niks Foliņo. Ņujorka uzvarējusi pēdējās piecas spēles.

Otava spēlē izdarīja krietni vairāk metienu par pretinieku (31 pret 19), taču labuma no tā nebija. "Senators" ceturtais zaudējums pēc kārtas. Piektdien komanda ar spēli Bufalo sāks sešu maču izbraukumu. Kopumā deviņas no nākamajām desmit spēlēm Otavai būs viesos. "Senators" ar 15 punktiem ieņem 9. vietu Austrumu konferencē, kurā līdere ar 21 punktu ir "Penguins".

Kaspars Daugaviņš nospēlēja 15:06 minūtes (viss spēles laiks vienādos sastāvos), pa vārtiem nemeta, bet maču pabeidza ar -1 lietderības koeficientu. Pagājušā gada janvārī tieši mačā pret "Rangers" (2:0) Daugaviņš debitēja NHL.

Filadelfijas "Flyers", kurā kādreiz spēlēja latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, ar 1:2 papildlaikā piekāpās Tampabejas "Lightning". Filadelfija savā iepriekšējā spēlē ar 9:2 sagrāva Kolumbusu, bet šodien bija ierobežota ar tikai 15 metieniem pa vārtiem. Vienīgo reizi ripu Tampas vārtos iedabūja Skots Hārtnels. Uzvaras vārtus "Lightning" sastāvā papildlaika vidū guva Brets Konolijs. "Flyers" sastāvā pirmo reizi kopš 24. oktobra spēlēja Kriss Prongers. Filadelfijai ar 19 punktiem 5. vieta Austrumu konferencē.

Visbeidzot aizvadītās nakts trešajā spēlē jauniņais Kreigs Smits guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, sekmējot Nešvilas "Predators" uzvaru izbraukumā pret Anaheimas "Ducks" – 4:2. Nešvilai piektā uzvara pēdējos septiņos mačos.