Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Sports \ Hokejs

Rautakallio: "Ozoliņš nav fiziski gatavs"

© f64

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc šodien piedzīvotā zaudējuma ar 1:4 pret Čerepovecas "Severstal" kritizēja komandu par nenoskaņošanos.

Sanda Ozoliņa nespēlēšana trešajā periodā saistīta ar kapteiņa neatbilstošo fizisko kondīciju.

Ne pirmo reizi pēc "Dinamo" spēles dusmīgs bija Rīgas komandas galvenais treneris Peka Rautakallio: "Šodien pretinieks spēlēja pēc mūsu plāna. Pieredzējušie hokejisti pieļāva dumjas kļūdas, pēc kurām "Severstal" radās iespējas gūt vārtus. Kārtējo reizi likām labi izskatīties pretinieku komandas vārtsargam. Šī bija draņķīga spēle. Nezinu, kāpēc tā. Spēlētāju domas bija kaut kur citur, nevis spēlē. Iespējams, viņi jau domāja par brīvdienām. Pirms divām dienām cīnījāmies, bet šodien bijām tālu no savas labākās spēles. Nevaru pieņemt tādu hokeju. Labāk neko vairāk neteikt..."

Vaicāts, kāpēc trešajā periodā rezervē tika nosēdināts kapteinis Sandis Ozoliņš, somu treneris norādīja, ka aizsargs fiziski nevelk: "Viņš ir ļoti tālu no savas labākās kondīcijas. Jā, Sandis katrā spēlē cenšas un izliek sevi visu, taču fiziski nav gatavs. Viņam vēl daudz jāstrādā... Šodien pēdējā periodā nespēlēja tāpēc, ka bija citi hokejisti, kuriem vairāk uzticējos. Cerēju ar trim aizsargu maiņām iegūt vēlamo rezultātu."

Rautakallio pie šodien redzētajiem trūkumiem arī minēja spēli vairākumā, kurā "Dinamo" hokejisti izcēlušies ar sliktām piespēlēm, kas nereti bija novēlotas.

"Severstal" vadītājs Dmitrjs Kvartaļnovs: ""Dinamo" spēlē spēka hokeju, tāpēc prieks, ka izdevās izturēt pret šo komandu. Spēlētāji malači par to, ka nedeva pretiniekam daudz iespēju, bet paši savas spēja izmantot."